Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Trine Gadeberg Jul - Nytår

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Trine Gadeberg Jul - Nytår
Kort beskrivelse:

Trine Gadeberg mestrer det hele: Fra stemingsfulde salmer til julesange med glimt i øjet. Således bliver en jule-hyggelig julekoncert med Trine Gadeberg til en speciel, stemningsfyldt oplevelse. Trine får med sit vindende væsen med lethed publikum til at synge med på de kendte julesange. Publikum er sikret den gode, gamle julestemning og glæde efter en dejlig vedkommende julekoncert i selskab med Trine Gadeberg.


”Julen har englelyd” – det kunne være en god titel på Trine Gadebergs juleoptræden. Her inviterer charmerende Trine Gadeberg publikum indenfor i varmen  til en stemningsfuld julekoncert, der byder på både julesange og andre sange hentet fra Trine Gadebergs enorme repertoire. ”Julen har en stor plads i mit hjerte – Jeg elsker julen, julehyggen og hele budskabet om kærlighed og næstekærlighed, som er en naturlig del af julen”, udtaler Trine Gadeberg.


Trine Gadeberg  er en strålende stjerne med et dejligt nærvær og en fantastisk stemme, som med garanti vil få den mest jule-skeptiske i julehumør.


TRINE GADEBERG NYTÅRSKONCERT

Som noget helt nyt er det nu muligt at engagere Trine Gadeberg til en forrygende Nytårskoncert i januar måned: I et musikalsk festfyrværkeri synger Trine Gadeberg året i gang, hvor hun med flot stemme, humør og et utroligt nærvær tager publikum med på en champagne-brusende musikalsk rejse: Festlige operette og musicaltoner – lige fra ”Mød mig på Cassiopeia” til ”The Sound of Music”, minderige danske evergreens af bl.a. Kai Normann Andersen og glade GIRO 413 toner. Måske bliver en herre budt op til tonerne af ”Enkevalsen” fra ”Den Glade Enke” og mon ikke, at Grete og Claus Walters stemningsfulde ”Tak for alt i det gamle år” er på repertoiret…..

Lang beskrivelse:
Billede 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Trine Gadeberg Jul - Nytår