Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Trio Sussi & Leo

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Trio Sussi & Leo
Kort beskrivelse:

De bliver kaldt kitch... de bliver kaldt kult... de bliver kaldt dårlig smag... og de bliver kaldt genier, legender og dynamiske. Mangt og meget er de blevet kaldt, - men aldrig kedelige! Der er nemlig altid fest og farver over feltet, når Trio Sussi & Leo går på scenen.


Vi er stolte over nu at kunne tilbyde Trio Sussi & Leo til en særpris på hverdage til arrangementer for seniorer o.lign. Med Trio Sussi & Leo er der lagt op til fest, farver og god stemning, hvor Sussi & Leo disker op med repertoire, der er målrettet det voksne publikum. Publikum kan glæde sig til at synge med på (og måske tage en sving-om til) hits som Så længe jeg lever, Kald det kærlighed, Smilende Sussi, Himmelhunden, Sommer & Sol, Bad Moon Rising, Sikken’  fest, Papirklip, Kvinde min, etc.


Trio Sussi & Leos optræden bliver krydret med muntre bemærkninger og anekdoter, ligesom Sussi sandsynligvis leverer et par af hendes legendariske benspjæt!

Lang beskrivelse:
Billede 2:
Show Youtube clip 1:
Show Youtube clip 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Trio Sussi & Leo
Pensionistunderholdning.dk - Så behøver du kun at søge ét sted!

pensionistunderholdning.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik, ved at fortsætte på hjemmesiden accepteres dette. Læs vores privatlivspolitik her.