Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Trio Sussi & Leo JUL

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Trio Sussi & Leo JUL
Kort beskrivelse:

Til julearrangementer kan Trio Sussi & Leo engageres i et juleshow, hvor trioens normale repertoire krydres med en unik blanding af Søren Banjomus, der tager til Julebal i Nisseland - til lyden af Bjældeklang!


De bliver kaldt kitch... de bliver kaldt kult... de bliver kaldt dårlig smag... og de bliver kaldt genier, legender og dynamiske. Mangt og meget er de blevet kaldt, - men aldrig kedelige! Der er nemlig altid fest og farver over feltet, når Trio Sussi & Leo går på scenen.


Vi er stolte over nu at kunne tilbyde Trio Sussi & Leo til en særpris på hverdage til arrangementer for seniorer o.lign. Med Trio Sussi & Leo er der lagt op til fest, farver og god stemning, hvor Sussi & Leo disker op med repertoire, der er målrettet det voksne publikum. Publikum kan glæde sig til at synge med på (og måske tage en sving-om til) hits som Så længe jeg lever, Kald det kærlighed, Smilende Sussi, Himmelhunden, Sommer & Sol, Bad Moon Rising, Sikken’  fest, Papirklip, Kvinde min, etc.


Trio Sussi & Leos optræden bliver krydret med muntre bemærkninger og anekdoter, ligesom Sussi  sansynligvis leverer et par af hendes legendariske benspjæt!

Lang beskrivelse:
Billede 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Trio Sussi & Leo JUL